ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

15/07/2013

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΚΑΣΤΟΣ – Υποστήριξη ανέργων της Θεσσαλίας για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Παραγωγικού Σκοπού»

H ΠΟΦΕΚΟ συμμετέχει ως συντονιστής εταίρος, στην υλοποίηση της Πράξης «ΑΚΑΣΤΟΣ – Υποστήριξη ανέργων της Θεσσαλίας για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Παραγωγικού σκοπού» που εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται από την Πρόσκληση ΤΟΠΣΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εταίρους του Έργου, το ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε., την Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού, τη ΜΚΟ Πήλιον Όρος αλλά και τα Μελισσάτικα προσκαλούν ανέργους νέους που διαμένουν στους Νομούς Λάρισας και Μαγνησίας, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη πράξη ΑΚΑΣΤΟΣ και να αποκτήσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης, συνεδρίες εξειδικευμένης συμβουλευτικής και να συμμετέχουν ως μέλη στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Παραγωγικού Σκοπού, αποκτώντας έτσι μία προοπτική στην απασχόληση

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 15/07/2013 ΜΕΧΡΙ και 29/07/2013 από τις
09:00 – 13:00 μ.μ
στα κατά τόπους ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. Συγκεκριμένα:

-    ΛΑΡΙΣΑ: ΠΟΦΕΚΟ: Καλλιάρχου 10, 41221 Λάρισα,  τηλ.. 2410-555453, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-    ΛΑΡΙΣΑ:  ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε..: Σωκράτους 111, 41336 Λάρισα, τηλ. 2410553892, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-    ΒΟΛΟΣ: Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού, Κ.Καρτάλη 152 και Ανθίμου Γαζή, Βόλος, τηλ. 24210 28833, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.