Συμμετοχή των δομών της ΠΟΦΕΚΟ στους Παντρικαλινούς Αθλητικούς Αγώνες Στίβου ΑΜΕΑ

Η ΠΟΦΕΚΟ συμμετείχε με τις δομές της (ΚΔΗΦ «Γέφυρες Ανάπτυξης» και ΣΥΔ «Άγιοι Ανάργυροι») στους Παντρικαλινούς Αθλητικούς Αγώνες Στίβου ΑΜΕΑ που διοργανώθηκαν στα Τρίκαλα την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

 

Στους αγώνες συμμετείχαν όλοι οι Σύλλογοι ΑΜΕΑ του Νομού Τρικάλων, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το Ειδικό Σχολείο Τρικάλων.


Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Στάδιο των Τρικάλων από τις 8:30 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

 

Οι Δομές της ΠΟΦΕΚΟ συμμετείχαν με δέκα (10) αθλητές: επτά (7) από το ΚΔΗΦ «Γέφυρες Ανάπτυξης» και τρεις (3) από τη ΣΥΔ «Άγιοι Ανάργυροι».

 

Η όλη παρουσία των Δομών ήταν άρτια και εντυπωσιακή και όλοι εκφράστηκαν θετικά για την τάξη, την οργάνωση, τον ενθουσιασμό, καθώς και για τις διακρίσεις που πέτυχαν τα παιδιά των Δομών.

 

Οι συμμετέχοντες των Δομών μας πρώτευσαν σε δύο (2) αθλήματα (ρίψη σφαίρας και τρέξιμο πενήντα (50) μέτρων) και για την πρωτιά τους αυτή έλαβαν με πολύ χαρά και ικανοποίηση τα αντίστοιχα βραβεία από το Φορέα διοργάνωσης των αγώνων, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία και την προσμονή για συμμετοχή τους και σε επόμενους αντίστοιχους αγώνες...!!!

 

Η συμμετοχή στους αγώνες αυτούς, ήταν μια όμορφη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε να υπάρξουν ανάλογες διοργανώσεις και στο μέλλον.