Δράσεις Δομών ΠΟΦΕΚΟ (ΣΥΔ και ΚΔΗΦ) στα πλαίσια της 3ης Δεκέμβρη, Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία

Την 3η Δεκεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία», οι Δομές της ΠΟΦΕΚΟ ΣΥΔ «Άγιοι Ανάργυροι» και ΚΔΗΦ «Γέφυρες Ανάπτυξης» πραγματοποίησαν τις κάτωθι εκδηλώσεις:

 

  1. 1.Το πρωί πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός όλων των ωφελούμενων με τη συνοδεία του προσωπικού των Δομών στον ιερό ναό Αγίας Επισκέψεως Τρικάλων.
  2. 2.Με την επιστροφή στις εγκαταστάσεις των Δομών, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Κοινωνική Λειτουργό του ΚΔΗΦ «Γέφυρες Ανάπτυξης» με θέμα «Η σημασία της 3ηςΔεκεμβρίου».
  3. 3.Ακολούθως πραγματοποιήθηκε εκδρομή στην τοξωτή γέφυρα της Πύλης. 
  4. 4.Για το μεσημέρι είχε ετοιμαστεί πλούσιο εορταστικό γεύμα για όλους τους ωφελούμενους.
  5. 5.Με την αποχώρηση των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ για τις οικίες τους, χορηγήθηκε σε όλους τους ωφελούμενους (ΚΔΗΦ και ΣΥΔ) ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο (ΡΟΔΙ) στο οποίο είχε ενσωματωθεί μια καλαίσθητη κάρτα με μηνύματα για την 3η Δεκεμβρίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καλεί όλους εμάς να παραμείνουμε προσηλωμένοι στις διεκδικήσεις μας για την εξασφάλιση ενός ισότιμου για όλους συνόλου συνθηκών, σε κάθε τομέα, με επίκεντρο τον κάθε άνθρωπο, την αξιοπρεπή διαβίωση, την ίση μεταχείριση, τον σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την  εξασφάλιση ενός  ποιοτικού επιπέδου διαβίωσης των παιδιών μας στην κοινωνία.

 

 

10122019-1

 

10122019-2

 

10122019-3