ΔΡΑΣΕΙΣ

Δράση "ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ"

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος  "Κοινωφελής Εργασία"

Το πρόγραμμα "Κοινωφελής Εργασία" αφορά στην απασχόληση ανέργων σε θέσεις απασχόλησης που δημιουργούνται σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προκύπτουν σε συνεργασία με συμπράττοντες φορείς προκειμένου να υλοποιηθούν προγράμματα με κοινοφελή και τοπικό χαρακτήρα.

Το έργο ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ έθεσε ως στόχο του τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού χώρου ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, αλλά κυρίως, ενναλακτικών δράσων σωματικής και πνευματικής ευεξίας (σεμινάρια γονέων, χοροθεραπεία, γιόγκα, pilates, δράσεις για παιδιά και εφήβους, ηλικιωμένους κλπ.) που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους επισκέπτες μικρούς και μεγάλους, του Περιβαντολογικού Πάρκου Α. Τρίτσης.
Δικαιούχος φορέας του προγράμματος μας είναι η Πανελλαδική  Ένωση Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Επαγγελματικής Επανένταξης (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.) η οποία με συμπράττοντα φορέα την Πανελλήνια Οργάνωση Φροντίδας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων (Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο.) υλοποιούν το έργο ‘’Ζωή στην Πόλη’’ στο δήμο Ιλίου, Πάρκο ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ με την πολύτιμη σνεισφορά του Μητροπολιτικού Φορέα ανάπλασης και διαχείρησης προστατευμένων περιοχών Αττικής.
To πρόγραμμα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 και θα συνεχισθεί το λιγότερο μέχρι τον Ιούλιο του 2013

 


Δείτε το φυλλάδιο του προγράμματος σε pdf.

Ακολουθήστε μας στο facebook : ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ