ΔΡΑΣΕΙΣ

Καλοκαιρινές Διακοπές ωφελουμένων της Σ.Υ.Δ. Ν. Τρικάλων «Άγιοι Ανάργυροι»

Στα πλαίσια λειτουργίας του οικοτροφείου ατόμων με νοητική υστέρηση που λειτουργεί η Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο. στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκαν την περίοδο από 15 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου  οι καλοκαιρινές διακοπές των φιλοξενούμενων στον Πλαταμώνα Πιερίας.

  Το πρόγραμμα των διακοπών περιλάμβανε καθημερινά μπάνια στην παραλία των Νέων Πόρων, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό φαγητό στο ξενοδοχείο ΔΙΑΣ το οποίο μας φιλοξενούσε, καθώς και ημερήσιες εκδρομές στις γύρω περιοχές του Πλαταμώνα.
 
  Για πολλούς από τους φιλοξενουμένους μας, ήταν η πρώτη φορά που έκαναν διακοπές και μάλιστα στη θάλασσα και το αποτέλεσμα ήταν στο τέλος να είναι όλοι ενθουσιασμένοι και να ζητάνε να παραμείνουν περισσότερες μέρες. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Γιάννης «Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός και φοβόμουν……..τώρα δεν θέλω να φύγουμε γιατί περνάμε πολύ ωραία»
 
  Η υπόσχεση για περισσότερες ημέρες το επόμενο καλοκαίρι που δόθηκε στους φιλοξενούμενους, θα γίνει πράξη, αφού προσωπικό και Δ.Σ. είδαν τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχαν οι διακοπές στους ενοίκους.